Vitamina D3
pentru sistemul imunitar, osos și muscular
GREENBENE suplimentează Vitamina D3 pe care organismul nu o mai poate produce în absența soarelui și de care are atâta nevoie pentru buna absorbție a calciului în organism și sănătatea oaselor, pentru menținerea funcției normale a mușchilor și pentru buna funcționare a sistemului imunitar.

Vitamina D este recomandată în zilele scurte și întunecate de iarnă și persoanelor în vârstă sau care petrec mai mult timp în spații închise, fiind private de razele soarelui.
Zinc
pentru sistemul imunitar și metabolism
Când sistemul imunitar are nevoie de Zinc, iar sursele alimentare nu sunt suficiente, GREENBENE oferă soluția potrivită pentru a ține răceala la distanță sau a ameliora simptomele, susținând recuperarea organismului și funcțiile metabolice.

Organismul mai are nevoie de Zinc pentru sănătatea oaselor, tegumentelor, pielii, părului și unghiilor, pentru menținerea fertilității și reproducere normală. De asemenea, combate stresul oxidativ, protejând corpul și vederea de efectele îmbătrânirii.
Rutină și Vitamina C
pentru sistemul imunitar și vascular
Acest supliment alimentar aduce împreună două vitamine esențiale pentru sistemul imunitar, vascular și nervos: vitamina C și Vitamina P (rutina).

Această asociere favorizează în special buna funcționare sistemului vascular - rutina susținând Vitamina C în formarea colagenului pentru sănătatea vaselor de sânge, a pielii și gingiilor și fiind un puternic bioflavonoid care, împreună cu Vitamina C luptă împotriva stresului oxidativ, reducând totodată oboseala și extenuarea resimțite în organism.